Over Pheona Food

Pheona Food bestaat sinds augustus 2018 en is ontstaan uit liefde voor de authentieke Surinaamse keuken en gerechten. Wij gebruiken te allen tijde verse producten, en zijn een aanwinst voor de gemeente Molenlanden. Wij bezorgen uw lunch of warme maaltijd bij u van dinsdag tot en met zaterdag, van 12:00 tot 20:00 uur.  U kunt bij ons ook afhalen. 

foodtruck

Foodtruck

Wij beschikken ook over een Foodtruck om eten op uw evenement te verzorgen. Wij streven ernaar om de rijke smaken van de Surinaamse keuken tot leven te brengen in elke maaltijd die we bereiden. Van klassiekers zoals Roti met kip, Pom, tot aan onze specialiteiten zoals Teloh met bakkeljauw en diverse broodjes, onze menukaart is doordrenkt met de diversiteit en tradities van Suriname. Met elk gerecht nemen we onze klanten mee op een culinaire reis, waar elke hap een verhaal vertelt van erfgoed en passie voor lekker eten.

Catering

Bij Pheona Food bieden we uitgebreide cateringdiensten aan om uw speciale gelegenheden te verrijken met de heerlijke smaken van de Surinaamse keuken, zowel in Oud-Alblas, Bleskengraaf, Papendrecht, Sliedrecht, Nieuw-Lekkerland als Alblasserdam.

Wij bereiden met zorg een scala aan gerechten, variërend van Rotirollen tot smaakvolle Kip Masala, en van warme Pastei deeghapjes tot verrukkelijke Bara’s. Laat ons uw cateringpartner zijn en geniet van een onvergetelijke ervaring die uw gasten nog lang zullen bijblijven. U kunt met ons een op maat gemaakt menu samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen en budget.

catering

Of het nu gaat om een intiem feestje, een zakelijke bijeenkomst of een grootschalig evenement, wij staan klaar om uw gasten te verwennen met onze culinaire hoogstandjes. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Surinaams eten

Openingstijden

van 12:00 tot 20:00 uur
dinsdag tot en met zaterdag.

Adres

Voorwetering 8
2969 BJ Oud-Alblas,
T +31 (0)628987913
M info@pheonafood.nl

Social media